Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle ja voitele reuna rypsiöljyllä.
Sulata ja soseuta puolukat. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele kondensoitu maito, puolukkasose ja jauhettu vanilja kermavaahdon joukkoon.
Kaada jäätelö irtopohjavuokaan ja tasoita pinta. Peitä vuoan pinta foliolla ja pakasta jäätelökakkua vähintään yön yli.
Tasoita tarvittaessa jäätelövohvelien reunat leikkaamalla saksilla. Leikkaa yksi vohvelikuusi hieman muita matalammaksi.
Levitä sokerikuorrutetta veitsellä jäätelövohvelien päälle ja ripottele pinnalle koristerakeita.
Irrota pakastettu kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Nosta jäätelövohvelijoulukuuset kakun päälle. Ripottele pinnalle Silver -koristerakeita.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut