Valmista marenki pussin ohjeiden mukaisesti. Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Lusikoi marengista pohja, joka on halkaisijaan noin 24 cm ja korkeudeltaan 5-6 cm. Painele lusikalla keskelle kolo täytteitä varten ja nosta marenkipohjan reunoja ylös. Paista 100 ° C: ssa noin 2 tuntia. Anna pohjan jäähtyä.
Keitä raparperi, mansikat, sokeri ja vaniljatahna. Lisää ensin osa sokerista ja maista sosetta. Lisää sokeria oman maun mukaan. Kuumenna 5-10 minuuttia keskilämmöllä ja soseuta tasaiseksi. Jäähdytä sose.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää halutessasi kaksi ruokalusikallista sokeria. Viipaloi mansikat.
Laita marenkipohja tarjoilulautaselle. Lusikoi päälle kermavaahto, raparperi-mansikkasose ja tuoreet mansikat. Tarjoile heti.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut