Pese ja kuori raparperinvarret. Leikkaa niistä noin 4 cm pitkiä paloja. Pilko marsipaani pieniksi paloiksi taikinaa varten. Voitele irtopohjakakkuvuoka (Ø 26 cm). Lämmitä uuni 180°C tasalämmölle.
Vatkaa voi ja marsipaani sähkövatkaimella tasaiseksi massaksi. Lisää vähitellen sokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat yksi kerrallaan taikinaan samalla voimakkaasti vatkaten. Vatkaa jokaisen munan jälkeen noin 1/2 minuuttia ennen kuin lisäät seuraavan. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja sitruunankuoriraaste keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina kakkuvuokaan ja levitä tasaiseksi. Asettele raparperinpalat leikkauspinta ylöspäin ympyrän muotoon. Jätä 2 cm tyhjäksi kakun reunoille ja lähde asettelemaan paloja ulkoreunasta sisäänpäin. Asettele raparperit melko lähelle toisiaan jättäen noin 1 cm välin edelliseen palaan. Paista uunin alatasolla noin 50-55 minuuttia.
Irroita kakku vuoasta ja anna jäähtyä kakkulautasella. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut