Kuumenna uuni 225 asteeseen.Valmista raparperihilloke: Paloittele raparperi uuni vuokaan. Sekoita sekaan ruokosokeri ja hienonnettu inkivääri. Paista seosta uunin keskitasolla 12-15 minuuttia, kunnes raparperi on pehmeää. Vähennä uunin lämpöä 200 asteeseen.
Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauho, perunajauho ja leivinjauhe ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 8-10 minuuttia kullanruskeaksi. Ripottele sokeria leivinpaperille ja kumoa kuuma torttulevy paperille. Torttulevy rullautuu ja paistopaperi irtoaa helposti, kun laitat paperin päälle kostean keittiöpyyhkeen.
Vaahdota ranskankerma, kerma, vaniljasokeri ja tomusokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt raparperihilloke ja sekoita tasaiseksi. Irrota paistopaperi torttulevyltä ja levitä täyte levylle. Jätä toisen pitkän sivun reuna ilman täytettä ja aloita rullaaminen täytteellisestä reunasta. Käytä rullaamisessa apuna levyn alla olevaa paperia. Kääri lopulta torttu paperiin.Laita torttu jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Koristele suklaatähdillä juuri ennen tarjoilua. Voit kiinnittää tähdet Dr. Oetker sokerikuorrutteella.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset