Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Rouhi suklaa.
Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää kaakao sekä rouhittu suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.
Vaahdota kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi, paksuksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauho, leivinjauhe ja suola yhdessä suklaa-voiseoksen kanssa. Sekoita varoen tasaiseksi. Kaada taikina syvälle uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla.
Kakun olessa uunissa, rouhi manteleita varovasti hieman pienempiin osiin ja sekoita fudgen ja suklaapalojen kanssa seokseksi. Kaada tasaisesti kakun päälle ja jatka paistamista 10 minuuttia.
Levitä vaahtokarkit kakulle ja jatka edelleen paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes vaahtokarkit ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt brownie paloiksi. Säilytä kakku suljetussa astiassa huoneenlämmössä.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset