Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Voitele halkaisijaltaan 23cm:n irtopohjavuoka ja jauhota pienellä määrällä vehnäjauhoa.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi tahnaksi.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 30-40 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.
Ota pohja uunista ja anna sen jäähtyä vuossaan noin 10 minuuttia ennen kuin kumoat sen ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.
Vatkaa kakkumousse kylmän maidon joukkoon, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa. Vatkaa vispikerma myös paksuksi vaahdoksi.
Halkaise kakkupohja kahteen osaan. Levitä toiselle pohjalle ohut kerros vaniljamoussea ja sen päälle vadelmahillo.
Nosta päälle toinen pohja ja levitä sen päälle loppu vaniljamousse.
Levitä vaniljamoussen päälle kermavaahtoa keoksi siten, että kakku saa pyöreän muotonsa.
Sekoita mantelimassa ja sokerimassa keskenään tasaisen väriseksi massaksi käsin tai yleiskoneella.
Kauli marsipaani kanneksi ja nosta se varovasti kakun päälle. Varmista, että kansi peittää koko kakun, ja tasoita taitteet käsin. Leikkaa ylimääräinen marsipaani reunoilta pois.
Koristele kakku Dr.oetker koristeruusuilla ja lehdillä, jotka on helppo kiinnittää pisaralla Dr.oetker Sokerikuorrutteella. Kakusta tulee erityisen romanttinen, jos sidot sen ympärille pitsinauhan.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut