Mittaa vesi ja rommiaromi kulhoon ja laita korintit seokseen marinoitumaan siksi aikaa, kun valmistat fudgen. Pilko suklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Paahda mantelirouhe kuivalla kuumalla pannulla, varo polttamasta! Mittaa kuohukerma ja sokeri kattilaan ja kuumenna, kunnes seos kiehahtaa. Lisää siirappi ja voi. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Kun seos alkaa olla riittävän sakeaa, kuin paksua kinuskia, ota kattila liedeltä. .
Keittoaika on noin tunti. Sekoita joukkoon suklaa, mantelirouhe sekä korintit, joista ylimääräinen rommivesi on kaadettu pois. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20 x 20 cm). Anna fudgen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sitten jääkaappiin jähmettymään. Paloittele jähmettynyt fudge. Kaada koristerakeita lautaselle ja painele palat koristeisiin. Säilytä viileässä
Inspiroidu
Makeiset
Makeiset
Makeiset