Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Halkaise vaniljatanko ja kaavi veitsen avulla tangon sisältä vaniljansiemenet.
Kaada kattilaan kerma, maito sekä vaniljatangot ja siemenet. Kiehauta ja laske sitten lämpö keskilämmölle ja lisää sokeri ja pilkottu valkosuklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut ja ota sitten pois liedeltä. Purista ylimääräinen vesi pois liivatteista ja sekoita ne kuuman pannacotta-seoksen joukkoon, anna jäähtyä hetki.
Kaada seos jälkiruokamaljoihin ja aseta kylmään 5 tunniksi tai yön yli.
Kaada vaniljakakkumoussepussin sisältö kulhoon ja lisää joukkoon maito. Vaahdota 2 minuutin ajan ja pursota sitten mousse hyytyneiden pannacottien päälle. Säilytä jälkiruoka kylmässä. Ripottele juuri ennen tarjoilua pinnalle koristerakeita.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat