Kuivaa anjovisfileet talouspaperilla ja leikkaa hienoksi yhdessä kapriksien kanssa.
Kuori ja hienonna valkosipuli. Pese ja ravista kuivaksi persilja, irroita lehdet ja hienonna silpuksi.
Keitä munat kiehuvassa vedessä n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
Anna kananmunien jäähtyä, kuori, leikkaa puoliksi ja poista keltuainen. Purista keltuaiset siivilän läpi kulhoon ja sekoita muiden ainesten joukkoon.
Poista vaaleasta leivästä kuori. Leikkaa leivän pehmeä keskiosa pieniksi paloiksi ja lisää sitruunamehu. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää joukkoon oliiviöljy.
Mausta suolalla ja pippurilla ja anna maustua jääkaapissa n. 2 tuntia.
Inspiroidu
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset