Murenna hapankorput. Sekoita muruihin pähkinärouhe, sulatettu voi ja kalaleimi. Levitä muruseos leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.Vaahdota kuohukerma, lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, sulatejuusto, ruodoton ja nahaton lämminsavulohi, ruohosipuli, sitruuna- tai limepippuri ja sitruuna-aromi.Jauha tasaiseksi sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella.Kiehauta vesi ja liuota vedestä puristetut liivatteet joukkoon.Sekoita tasaiseksi ja kaada täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.Kaada täyte vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Koristele katkaravuilla, pieneksi kuutioiduilla paprika- ja kurkkukuutioilla sekä tuoreilla yrteillä.Ripottele reunoille kuumassa pannussa paahdettuja mantelilastuja.
Inspiroidu
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset