Sulata valkosuklaata mikroaaltouunissa aluksi 30 sekunnin ajan ja sitten 10 sekunnin pätkissä sekoittaen jokaisessa välissä, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Kuorruta donitsit kastamalla toinen puoli donitsista valkosuklaaseen. Jätä kuorrutetut donitsit ritilälle asettumaan.
Valmista voikreemi pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa kreemi 2 kulhoon ja värjää toinen osa sinisellä ja toinen vihreällä geelivärillä. Sekoita, kunnes väri on jakautunut tasaisesti voikreemiin.
Levitä lusikallinen voikreemiä jokaisen donitsin keskiosaan vaihdellen väriä jokaisen donitsin kohdalla. Muodosta voikreemiin pieni pyörre esimerkiksi syömäpuikon tai veitsen avulla.
Lisää tummasuklaanapit jokaisen voikreemipyörteen keskelle.
Käytä punaista koristelugeeliä muodostaaksesi verisuonia donitseihin. Anna kuorrutteen asettua ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset