Leikkaa halkaisijaltaan 18-20 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle leivinpaperista ympyrä. Sekoita mysli ja sulatettu voi keskenään ja painele seos kakkuvuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon rahka. Mausta seos sitruuna-aromilla ja vaniljasokerilla, sekä sokerilla. Kuumenna vesi esimerkiksi kahvikupissa mikroaaltouunissa kiehuvaksi ja lisää joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita liemi tasaiseksi ja valuta ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli.
Kuori kiivit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita kiiviviipaleet kakun pinnalle limittäin. Laita keskelle muutama kokonainen tai puolitettu mansikka. Halkaise passiohedelmä ja purista puolikkaasta siemenet pinnalle. Laita toinen puolikas koristeeksi. Voit viimeistellä kakun kakkukiilteellä (ei liivatepohjainen). Pyöräytä veitsellä kakun ympäri, jotta se irtoaa vuoasta. Siirrä tarjoiluvadille ja rouhi pinnalle halutessasi vielä vaniljatankoa myllystä.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut