Murskaa keksit ja lisää sekaan sulatettu voi, sekoita tasaiseksi. Pingoita irtopohjavuoan (halkaisijaltaan 20-23 cm) pohjalle leivinpaperi ja leikkaa ylimääräiset reunat pois. Kaada keksiseos vuoan pohjalle ja levitä tasaisesti.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
Vaahdota vispikerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla ja sitruuna-aromilla. Lisää sekaan tuorejuusto sekä oranssi geeliväri ja sekoita tasaiseksi.
Sulata puristetut liivatteet pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä ja kaada ohuena nauhana täytteen sekaan, sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte keksipohjan päälle tasaisesti ja aseta kylmään 5 tunnin ajaksi.
Kun kakku on jähmettynyt, irroita se varovasti vuoasta ja siirrä tarjoilualustalle. Piirrä mustalla sokerikuorrutteella hämähäkinseitti kakun pintaan. Viimeistele kakku asettelemalla pieniä Oreo-keksejä hämähäkeiksi seitin päälle. Piirrä keksien päälle silmät valkoisella ja mustalla sokerikuorrutteella. Piirrä myös hämähäkkien jalat keksien ympärille mustalla sokerikuorrutteella. Nyt kakku on valmis nautittavaksi!
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut