1. Esilämmitä uuni (ylä-/alalämmöllä 180 °C). Laita irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Erottele munanvalkuaiset keltuaisista. Vatkaa munanvalkuaiset erytritolin ja suolan kanssa kovaksi vaahdoksi. Vatkaa munankeltuaisia vanilja-aromin kanssa, kunnes seos on vaahtomainen. Sekoita keltuaisseokseen mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Lisää välillä mantelimaitoa ja kookosöljyä. Kääntele pienissä erissä joukkoon vatkatut munanvalkuaiset ja kaada sitten seos irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Valmista kuorrute poistamalla avokadon kivi, kaapimalla hedelmäliha korkeaan kulhoon ja soseuttamalla se kaakaojauheen ja erytritolin kanssa.
3. Poista leivinpaperi kakun alta ja levitä kuorrute kakun pinnalle. Koristele kakku kasaamalla sen pinnalle puolikuun muotoon mustaherukoita, mustikoita, kaakaonibsejä ja syötäviä kukan terälehtiä.
Vinkki: vuodenajasta riippuen voit käyttää koristelemiseen myös kirsikoita tai mansikoita.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut