Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puuhaarukalla sekoittaen taikinaan.
Kaada taikina halkaisijaltaan n. 20 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vaahdota kakkumousse ja maito pussin ohjeen mukaan. Vaahdota 1 dl kermaa ja sekoita se mousseen.
Halkaise kakku kolmeen osaan. Levitä kerroksiin ensin ohut kerros hilloa ja sitten kakkumoussea.
Tee kuorrutus. Vatkaa voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Siivilöi tomusokeri voin joukkoon vähin erin samalla vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja appelsiiniaromi.
Vatkaa notkeaksi. Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovasti hetken mikrossa miedolla lämmöllä.
Levitä kuorrutus kakun päälle. Viimeistele nonparelleilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut