Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunissa.
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: 30 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Halkaise jäähtynyt kakku kahteen kerrokseen. Kostuta kakku vaniljamaidolla. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto ja marjat. Lisää kermavaahto. Mausta vaniljasokerilla sekä maun mukaan sokerilla. Täytä kakku ja anna sen vetäytyä jääkaapissa. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä sitä. Paloittele sekaan suklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hieman ja siivilöi mukaan tomusokeri koko ajan sekoittaen. Kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen. Koristele kauden marjoilla ja koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut