Kuumenna uuni 180°C:seen kiertoilmalle tai 200°C:seen tasalämmölle. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vatkaa sokeri ja munat. Sekoita joukkoon voi ja suklaa. Siivilöi taikinaan jauhot ja kaakaojauhe. Kääntele tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija noin 22 cm) ja paista noin 15 minuuttia. Paiston jälkeen pohjan kuuluu olla vielä hieman pehmeä. Anna sen jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin tai pakastimeen, kunnes pohja on kovettunut.
Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi.
Laita keltuaiset, maito ja sokeri pieneen kattilaan. Sekoita, kunnes se paksuuntuu - ole kuitenkin tarkkana, että seos ei kiehu, jottei kananmuna kypsy. Ota sitten kattila pois levyltä. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita joukkoon. Kaada lämmin kastike rouhitun suklaan päälle. Anna suklaan sulaa ensin ilman sekoittamista. Sekoita sitten tasaiseksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele ensin puolet kermavaahdosta joukkoon. Lisää sitten loput kermavaahdosta ja kääntele tasaiseksi. Mausta halutessasi rommiaromilla.
Kaada suklaamousse browniepohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään mieluiten yön yli.
Ota kakku pois jääkaapista tai pakastimesta noin tunti ennen syömistä ja jaa halutessasi 12 palaan. Ripottele kaakaojauhetta kakkupalojen päälle. Vatkaa 1 dl kermaa ja pursota kakun reunalle. Asettele sitten koristehelmi jokaisen kakkupalan päälle.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut