Vatkaa kananmunat ja puolet maidosta. Lisää muut kuivat aineet ja vatkaa kaikki paakut rikki. Lisää loput maidosta ja vatkaa tasaiseksi.
Kuumenna lettupannu kuumaksi, lisää nokare voita ja kauhallinen taikinaa. Kallista pannua niin, että taikina leviää koko pannun kokoiseksi. Paista lettua kunnes se saa hieman väriä ja käännä lastan avulla. Paista toinen puoli ja nosta pois pannulta. Jatka lettujen paistoa, kunnes koko taikina on paistettu.
Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 4 minuutin ajan kunnes vaahto on paksua ja kestävää.
Kokoa kakku moussesta ja jäähtyneestä letuista tarjoiluvadille. Aseta yksi lettu vadille ja levitä päälle ohut kerros suklaamoussea, nosta päälle toinen lettu. Jatka kunnes kaikki letut on käytetty. Säästä noin ½ dl moussea koristeluun.
Levitä kakun päälle suklaakastiketta ja pursota lopusta moussesta ruusukkeet kakun päälle. Koristele hopeahelmin.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut