Sekoita kaakao ja leivinjauhe jauhoihin. Lisää loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi käsin tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla. Kauli taikina voidellun leivinpaperinpäälle uunipellille (30 x 40 cm). Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sulata tummasuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sekoita puolet mascarponesta vatkauskulhossa kermaisen pehmeäksi. Lisää sulanut suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Vaahdota loput mascarponesta sokerin kanssa ilmavaksi. Lisää suklaaseos vatkaten kunnes täyte on ilmavaa ja tasaista. Levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.
Puhdista marjat ja pilko niitä tarvittaessa pienemmiksi. Asettele marjat tasaisesti mascarpone-suklaavaahdon päälle.
Sekoita vegegel marjamehuun kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi. Levitä kiille lusikan tai sudin avulla marjojen päälle.
Anna kakun jähmettyä vähintään kahden tunnin ajan jääkaapissa ennen tarjoilua. Leikkaa kakku annospaloiksi tai tarjoile sellaisenaan.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset