Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kylmä maito, vanilja-aromi, pikakahvijauhe ja kakkumoussejauhe paksuksi vaahdoksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon sulanut ja hieman jäähtynyt suklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada laakealle lautaselle/vuokaan kahvi ja rommiaromi ja sekoita. Kasta Savoiardi-keksit kahvi-rommiseoksessa ja asettele ne 9 kappaleen riviin tarjoilualustalle. Pursota jokaisen keksikerroksen väliin tiramisumoussea, toista tämä kunnes keksikerroksia on 3 kappaletta. Lopuksi ripottele kaakaojauhetta päällimmäiselle moussekerrokselle.
Näyttävän suklaakoristeen saat sulattamalla tummia suklaanappeja mikrossa tai vesihauteessa ja tekemällä suklaasta suklaakiharoita. Viimeistele vielä suklaakoristeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut