Sulata voi kattilassa. Ota pois levyltä ja lisää maito, siirappi, kardemumma ja suola. Murenna hiiva kulhoon ja kaada voi-maitoseos päälle (37-asteinen). Sekoita tasaiseksi ja lisää jauhoja joukkoon vähän kerrallaan. Taikina saa jäädä hieman löysäksi, jotta pullista tulee pehmeitä. Vaivaa kunnolla, vähintään 10 minuuttia. Kun taikina on valmis, se irtoaa kulhon reunoilta. Anna taikinan kohota noin 1 tunti liinan alla peitettynä.
Pyöritä taikinasta 12 pullaa ja anna niiden kohota uunipellillä leivinpaperin päällä vielä noin 45 minuuttia. Paista sitten 225 ° C: ssa noin 10 minuuttia.
Kuumenna Baileys (keitä, jos haluat haihduttaa alkoholin). Sammuta levy ja sekoita joukkoon suklaanapit. Ganache on valmis kun se on kiiltävää.
Vatkaa kakkumousse ja maito kuohkeaksi vaahdoksi pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa.
Leikkaa jäähtyneisiin pulliin kansi. Painele pullaan pieni kolo ja täytä puolet pullista suklaaganachella. Laita suklaamousse ja kermavaahto pursotuspussiin ja pursota pullien päälle. Valuta päälle suklaakastiketta. Laita kansi päälle ja viimeistele tomusokerilla.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat