Sulata voi. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murustele hiiva joukkoon. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut maitoon.
Laita maito yleiskoneen kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja kananmuna. Lisää jauhot joukkoon vähän kerrallaan koneen käydessä alimmalla teholla. Sekoita joukkoon voisula. Vaivaa taikinaa yleiskoneessa 10 minuuttia. Peitä kulho liinalla ja kohota pullataikinaa vedottomassa paikassa 45 minuuttia.
Täytettä varten vaahdota huoneenlämpöistä voita vatkaimella pari minuuttia. Sekoita joukkoon pussillinen suklaanmakuista kakkumoussejauhetta.
Kun pullataikina on kohonnut, jaa se neljään yhtä suureen palaan. Ota yksi paloista ja kauli se leivinpaperin päällä noin 30 senttiseksi ympyräksi. Levitä päälle kolmasosa suklaa-voiseoksesta sekä suklaanapeista.
Kauli toinen pullataikinapala leivinpaperin päällä samankokoiseksi ympyräksi ja siirrä se leivinpaperin avulla täytetyn pullaympyrän päälle. Levitä täytteet ja tee vielä yksi kerros samalla tavalla. Kauli viimeinen taikinapala ja asettele se päällimmäiseksi.
Aseta pullaympyrän keskelle lasi tai pyöreä muotti keskustan merkiksi. Leikkaa terävällä veitsellä yhteensä 16 viiltoa, jotka yltävät keskeltä reunoihin asti. Tee viillot aina vastakkaisille puolille, jotta taikina jakautuu tasaisesti.
Ota kaksi sakaraa kerrallaan ja kieritä ne toisiinsa nähden ulospäin kolmelle kierteelle. Nipistä päät yhteen. Jatka samoin koko taikina ympäri.
Anna tähtipullan kohota liinan alla puoli tuntia. Voitele se sitten munalla ja ripottele tähden keskelle ja sakaroiden päihin hasselpähkinärouhetta.
Paista 200 asteessa 15 minuuttia, tai kunnes pulla on kypsää. Anna jäähtyä ja koristele sokerikuorrutteella ja koristerakeilla.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat