Voitele ensin syvä kakkuvuoka, halkaisijaltaan 15 cm. Vaahdota voi ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon vähitellen kananmunat ja vanilijauute. Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauhot keskenään erillisessä astiassa. Siivilöi lopuksi jauhot taikinan joukkoon, kaada sekaan maito ja sekoita varovasti.
Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä airfryerissa 135 asteessa 35–45 minuuttia, kunnes kakku on kullanruskea eikä kakun keskelle työnnettäessä puutikkuun tartu taikinaa. Anna jäähtyä vuoassa 15 minuuttia ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään.
Kun kakku on jäähtynyt, laita kerma suureen kulhoon vanilijauutteen ja tomusokerin kanssa. Vatkaa, kunnes seos on jämäkkää. Leikkaa kakku kahtia sahalaitaisella veitsellä. Levitä täyte tasaisesti leikatun pohjan päälle ja tasoita.
Levitä hillo kerman päälle ja tasoita.
Aseta toinen kakkupohjakerros päällimmäiseksi. Ripottele päälle tomusokeria.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut