Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. voitele ja korppujauhota kolme matalaa, halkaisijaltaan 15 cm kakkuvuokaa tai yksi korkeampi tai leveämpi vuoka. Vaihtoehtoisesti peitä pohja leivinpaperilla.
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Siivilöi ja kääntele varoen vaahtoon. Kaada taikina tasan vuokiin ja paista 25-30 minuuttia uunin alatasolla. Kokeile tikulla kakun kypsyys.
Anna jäähtyä 10 minuuttia ennen irroittamista vuoista ja anna sitten jäähtyä kokonaan.
Vaahdota kakkumousse maitoon pussin ohjeen mukaan. (Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen.) Levitä neljännes moussesta alimman levyn päälle ja sen päälle puolet hillosta. Nosta päälle kakkulevy ja täytä samoin. Nosta lopuksi viimeinen kakkulevy ja kuorruta kakku lopulla moussella.
Muovaile sokerimassaa hetki käsin, jotta se pehmenee. Kauli sokerimassa tomusokeroidulla alustalla niin suureksi pyöreäksi levyksi, että se riittää kakun päälle ja reunoille. Nosta sokerimassalevy kakulle kaulimen avulla. Tasoita ensin kakun päällinen. Venytä ja painele massa varovasti lastan avulla reunoille ja leikkaa ylimäärinen sokerimassa pois veitsellä.
Pursota värejä lautaselle ja sekoita pensselillä tai sormin sopivat värit. Maalaa haluamasi kuva kakulle. sormin maalattaessa on hyvä käyttää hansikkaita, jotta väri ei tartu käsiin.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut