Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 18-20 cm korkeareunainen irtopohjavuoka. Lämmitä uuni 180°C (kiertoilmauuni 160°C).
Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30-40 min. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista.
Pursota toffeekastike kattilaan ja keitä paksummaksi miedolla lämmöllä. Anna kastikkeen jäähtyä.
Kun kakku on jäähtynyt kokonaan, leikkaa kakku kolmeen osaan. Kostuta pohjat vaniljamaidolla. Levitä toffeekastiketta kerrosten väliin, mutta jätä kastiketta myös kuorrutukseen.
Valmista popcornit ja suolaa ne kevyesti. Koristele kakku popcorneilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut