Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista.
Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista Lisää alustuksen loppupuolella pehmeä voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
Kauli taikina 30 x 60 kokoiseksi levyksi. Levitä pehmeä voi levylle. Ripota päälle sokeri, pieniksi paloiksi leikattu fudge ja suola. Kääri rullaksi. Leikkaa rulla 16 palaan.
Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 26 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Laita palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota noin puoli tuntia. Voitele kananmunalla.
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Jos pinta tummuu liikaa, niin peitä se leivinpaperilla.
Irrota kakku hieman jäähtyneenä varovasti ensin vuoan reunoista ja siirrä sitten tarjoiluvadille. Koristele halutessasi sokerikuorrutuksella ja halutessasi fudgepaloilla.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat