Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina n. 20 x 25 cm kokoiseen uunivuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on mehevän kypsä. Älä paista liikaa, ettei kakku kuivu.
Keitä toffeekastiketta pinnoitetussa kattilassa noin 10-20 minuuttia, kunnes toffeesta tulee paksumpaa. Anna jäähtyä. Laita toffeekastike pursotuspussiin, jossa on hillotylla. Tee tyllan avulla reikiä kakkuun ja purista reikiin täytettä. Paina pakkauksen tyllan pää tarpeeksi syvälle, niin saat kakkuun täytettä melkein pohjaan saakka.
Valmista kuorrutus. Vatkaa mascarpone ja voi tasaiseksi. Lisää sokeri. Lusikoi seos kakulle. Koristele pieniksi leikatuilla Omar -makeisilla ja mahdollisella ylijääneellä toffeetäytteellä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut