Aloita keittämällä kondensoitu maito. Laita säilykepurkki avaamattomana kattilaan ja kaada päälle vettä sen verran, että purkki peittyy. Keitä miedolla lämmöllä noin kolme tuntia. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.
Leikkaa huuhdellut raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi. Laita ne kattilaan yhdessä veden ja siirapin kanssa, lisää joukkoon ripaus kanelia. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes raparperit pehmenevät. Jäähdytä.
Poista halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoasta pohja. Laita pelkät vuoan reunat suoraan tarjoiluvadille. Asettele vadille savoiardikeksit. Kostuta.
Pilko täytteen mansikat paloiksi. Levitä kostutettujen keksien päälle raparperiseos ja mansikat. Kaada päälle jäähtynyt toffee.
Liota liivatelehdet runsaassa vedessä pehmeiksi. Purista kevyesti enin vesi pois ja laita liivatteet pienessä astiassa mikroon. Kuumenna kunnes liivatteet ovat liuenneet. Sekoita liivatteet rahkaan. Mausta vaniljalla.
Vaahdota vispikerma ja lisää varovasti sekoittaen rahkaseokseen. Lisää sokeria tarvittaessa. Huomioi, että muu täyte on erittäin makeaa. Levitä vaahto muun täytteen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Nosta jääkaappiin peitettynä vähintään neljäksi tunniksi.
Pyöräytä leivonnainen veitsellä irti vuoan reunoja pitkin, poista vuoan reunat. Koristele murustetuilla suklaakekseillä ja tuoreilla mansikoilla.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut