Esikuumenna uuni 175 asteiseksi. Vuoraa 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Murenna piparkakut ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vaahdota kananmuna ja fariinisokeri kevyesti. Sekoita vaahtoon voi-suklaasula. Siivilöi vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kaneli vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina keksipohjalle ja paista 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen juustokakkukerroksen lisäämistä.
Sekoita tuorejuusto, sokeri, kaneli ja kardemumma tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Levitä massa blondiekerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.
Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita puolukat, sokeri ja vaniljasokeri kattilassa. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes puolukoista irtoaa nestettä, nosta sitten lämpöä ja kiehauta. Paseeraa seos siivilän läpi, jotta saat sileää sosetta. Liuota soseeseen liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi.
Sekoita tuorejuusto ja kermaviili yhteen. Lisää puolukkaseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Vaahdota kerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto puolukkaseokseen. Levitä puolukkamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 5 tuntia jääkaapissa. Koristele marengeilla, piparkakuilla ja kultaisilla koristekuulilla juuri ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut