Sulata voi ja sekoita rouhittu valkosuklaa kuuman voin joukkoon, jotta se sulaa. Sekoita joukkoon sokeri. Kun seos on jäähtynyt, lisää muna. Sekoita vehnäjauhot joukkoon siivilän läpi. Kääntele tyrnit taikinan joukkoon.
Vuoraa 24 senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 180 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Toisessa kulhossa sekoita tuorejuusto, puolet tyrnimehusta, sokeri ja vaniljauute. Kääntele seos kermavaahdon joukkoon. Kuumenna ½ dl tyrnimehua kattilassa ja sulata liivatelehdet mehun joukkoon. Kaada seos ohuena nauhana juustokakkumassan joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada massa pohjan päälle irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli.
Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Sekoita tyrnimehu, 1 ½ dl vedestä ja sokeri keskenään, kunnes sokeri liukenee. Kuumenna ½ dl vettä kattilassa ja sulata liivatelehdet joukkoon. Sekoita seos ohuena nauhana tyrnimehuseoksen joukkoon. Tarkista, että seos on jäähtynyttä ja kaada kiille varovasti lusikan kautta juustokakun pinnalle. Siirrä takaisin jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.
Kiepauta varovasti veitsellä juustokakun ja irtopohjavuoan reunojen välistä, jotta kakku irtoaa. Avaa reunat ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Koristele haluamallasi tavalla.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut