Sekoita tomusokeri, pehmeä voi, mascarponejuusto ja vanilja-aromi yhteen kulhossa. Vatkaa seosta ensin sähkövatkaimen pienellä nopeudella hetki ja sitten suurella nopeudella kunnes kuorrutus on ilmavaa. Lisää kuorrutteeseen tomusokeria, mikäli se ei ole tarpeeksi jämäkkää.
Jaa mascarponekuorrutus 3 yhtä suureen osaan. Värjää yksi osa punaisella, yksi keltaisella ja yksi violetilla geelivärillä.
Laita pöydälle noin uunipellin kokoinen pala tuorekelmua. Kaada eriväriset kuorrutteet pitkäksi viivaksi niin, että värit ovat vierekkäin. Lähde rullaamaan viivojen pitkältä sivulta kelmua rullaksi. Kiepauta kelmurullan molemmat päät kiinni niin ettei sieltä pursua täytettä. Leikkaa sitten toiseen päähän noin 1 cm kokoinen reikä.
Asettele kelmurulla pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota pieniä ruusuja ja kierteitä kuppikakkujen päälle.
Koristele kuppikakut itse tehdyillä kierresarvilla ja korvilla. Katso resepti: Unicorn-kuppikakkujen koristeet.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake
Cupcake