Vuoraa irtopohjainen piirakka- tai kakkuvuoka leivinpaperilla. Rouhi keksit hienoksi muruksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Leikkaa vesimelonin hedelmäliha kuoresta ja soseuta se tasaiseksi sauvasekoittimella tai blenderillä. Keitä sosetta noin 10 minuuttia, jotta noin puolet nesteestä on haihtunut.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Mittaa 1,5 dl keitettyä vesimelonimehua ja mansikkamehu sekä sokeri kattilaan. Kuumenna höyryävän kuumaksi ja liuota joukkoon pehmenneet liivatteet. Jäähdytä. Vatkaa jäähtynyt mehu sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota kerma yhdessä vaniljan kanssa ja kääntele kahdessa osassa mehuvaahdon joukkoon. Levitä täyte pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään 4 tuntia.
Vatkaa kerma vaahdoksi yhdessä vaniljan kanssa. Lusikoi tai pursota kerma tortun päälle. Viimeistele koristerakeilla ja vesimelonisiivuilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut