1. Sulata suklaa ja voi/margariini yhdessä vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.
2. Vatkaa munat ja sokeri käsivatkaimella keskenään.
3. Lisää sulatettu suklaa.
4. Sekoita joukkoon jauhot.
5. Kaada taikina neliönmuotoiseen vuokaan (n. 25 x 25 cm) tai irtopohjavuokaan (⌀ 22-24 cm).
6. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa.
7. Leikkaa jääkaappikylmä kakku 4 cm x 4 cm:n paloiksi.
Kuorrute: Sulata suklaa ja rasva vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kasta brownie-palat Ruby-suklaaseen ja koristele tummalla suklaalla (ja toisin päin). Ripottele päälle Dr. Oetker koristekuvioita tai strösseleitä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut