Laita uuni lämpenemään 190 asteeseen. Voitele 25 cm x 20 cm kokoinen suorakulmion muotoinen vuoka. Sulata voi kattilassa, ota sitten pois liedeltä ja lisää kattilaan 200 g valkosuklaata sekä sokerit. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut - voit laittaa kattilan takaisin liedelle hyvin matalalle lämmölle, mikäli suklaa ei muutoin lähde sulamaan. Mikäli seoksen ainesosat näyttävät erottuvan, ei hätää, ne sekoittuvat uudelleen, kun seokseen lisätään kananmunat.
Kaada suklaaseos kulhoon ja anna sen jäähtyä noin 5 minuuttia. Lisää sitten kananmunat ja vaniljauute ja sekoita sähkövatkaimella tai monitoimikoneessa korkealla teholla 2-3 minuuttia, jotta saat mahdollisimman tasaiset blondiet.
Taittele seokseen jauhot niin, että ne ovat juuri ja juuri sekoittuneet. Lisää lopuksi valkosuklaapalat ja vadelmat ja sekoita ne varovasti joukkoon - varo, ettet riko vadelmia.
Kaada valmis taikina voideltuun vuokaan ja tasoita pinta. Paista blondieita 35-40 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita pinnalta. Blondien reunat tulisi olla suhteellisen jämäkät, kun taas keskusta saa olla hieman huojuvaa - keskusta jähmettyy blondieiden jäähtyessä.
Kun blondiet ovat jäähtyneet, poista vuoasta. Riko jäljellä oleva valkosuklaa ja lämmitä mikroaaltouunin kestävässä astiassa 30 sekuntia. Sekoita ja jatka lämmitystä 10 sekunnin pyrähdyksissä (sekoita jokaisessa välissä), kunnes suklaa on sulanut tasaisesti. Ripottele valkosuklaata blondieiden päälle ja jätä asettumaan. Blondiet ovat nyt valmiina tarjottaviksi - nauti!
Blondiet säilyvät ilmatiiviissä astiassa noin 5 päivää.
Voit myös lisätä vadelmahillopyörteitä vuoassa olevaan taikinaan ennen paistoa, mikäli haluat vielä marjaisempia blondieita!
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset