Laita liivatelehti kylmään veteen 5 minuutiksi. Sekoita keskenään vispikerma/kuohukerma, sokeri ja vanilja ja kiehauta liedellä. Ota pois lämmöltä ja sekoita joukkoon pehmennyt liivatelehti.
Vaihtoehto 1, pannacotta: Kaada 4-6 lasiin ja säilytä jääkaapissa noin 4 tuntia.
Vaihtoehto 2, mousse: Kaada kulhoon ja anna jähmettyä vähintään 4 tuntia.
Laita liivatelehti kylmään veteen ja anna liota 5 minuuttia.
Kuori passionhedelmät ja ota talteen niiden mehu. Siivilöi passionhedelmien siemenet, mikäli et halua niitä pannacottaan.
Sekoita ja keskenään passionhedelmä, vispikerma/kuohukerma ja sokeri ja kiehauta.
Ota pois liedeltä ja sekoita varovasti joukkoon liivatelehti.
Vaihtoehto 1, pannacotta: Laita passionhedelmäpannacotta vaniljapannacottan päälle. Muista, että vaniljapannacotan tulee olla tarpeeksi hyytynyttä ennen passionhedelmäpannacotan asettamista vaniljakerroksen päälle, jotta ne eivät sekoitu keskenään.
Vaihtoehto 2, mousse: Ota uusi kulho ja kaada passionhedelmäpannacotta kulhoon. Anna jäähtyä vähintään 4 tuntia. Kun molemmat pannacottamaut ovat jähmettyneet, vatkaa ne yksitellen mousseksi ja kaada 4-6 annoslasiin yksi maku kerrallaan.
Vatkaa 3 dl kermaa ja kun kerma alkaa paksuuntua, lisää 1 pakkaus Cream Fixiä ja kahden vaniljatangon verran vaniljaa Dr. Oetker Vanilla Twisteristä. Vatkaa suhteellisen kiinteäksi, pursotettavaksi massaksi.
Pursota kerma jäähtyneen pannacottan päälle, ripottele hieman vaniljaa Vanilla Twisteristä ja lisää hopeiset koristerakeet.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat