Kaada vesi, maito, öljy ja suola kattilaan ja kiehauta.
Kun neste kiehuu, lisää jauhot ja nosta kattila liedeltä.
Sekoita tasaiseksi ja sekoita sitten joukkoon sokeri ja vaniljatahna.
Anna seoksen jäähtyä hieman.
Siirrä taikina pursotuspussiin, jossa on iso tähtisuutin.
Kuumenna öljy paistamista varten 190 asteiseksi isossa kattilassa.
Pursota taikina öljyyn noin 15 cm pituisiksi tangoiksi. Anna paistua kullanruskeiksi noin 2-3 minuuttia per puoli. Siirrä talouspaperin päälle kuivumaan.
Valmista vaniljasokeri: leikkaa vaniljatanko pituussuunnassa puoliksi ja kaavi siemenet pois. Sekoita siemenet ja sokeri tehosekoittimessa. Varo, ettet sekoita liikaa, jotta sokeri ei muutu tomusokeriksi.
Pyörittele lämpimät churrot vaniljasokerissa ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat