Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (n. 20-23 cm).
Murskaa keksit ja sekoita ne yhdessä sulatetun voin kanssa. Kaada seos irtopohjavuoan pohjalle ja painele tasaiseksi ja tiiviiksi.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10 minuutin ajaksi.
Vaahdota kylmä maito, vanilja-aromi sekä kakkumoussejauhe paksuksi vaahdoksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä Biscoff-levite. Sekoita tasaiseksi.
Purista ylimääräinen vesi pois liivatteista ja sulata ne 2 ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana täytteen sekaan ja sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte keksipohjan päälle tasaisesti ja aseta kylmään hyytymään vähintään 3 tunnin ajaksi.
Lämmitä Biscoff-levitettä mikrossa noin 15-20 sekunnin ajan, tai kunnes levite on hieman pehmennyt ja muuttunut juoksevammaksi.
Irrota kakku vuoasta varoen. Kaada levite kakun päälle tasaisesti. Viimeistele kakku kekseillä, suklaakoristeilla sekä koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut