Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita yhteen kuivat aineet. Lisää jauhoseos vähän kerrallaan muna-sokerivaahdon joukkoon ja lopuksi vielä voisula. Kääntele varovasti yhteen. Paista matalassa kakkuvuoassa +175 asteessa noin 25-30 minuuttia. Jäähdytä pohja.
Yhdistä vaniljakreemin ainekset ja keitä kiisseliksi koko ajan samalla vatkaten. Jäähdytä. Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 minuutin ajan. Sekoita liotetut lehdet tilkkaan kuumaa nestettä. Vatkaa kerma ja yhdistä kerman joukkoon cream fix, tomusokeri ja liivatteet. Yhdistä kiisseli ja kermavaahtoseos ja annostele pohjan päälle. Jos pohja on kuiva, sitä voi kostuttaa hieman esimerkiksi sokeriliemellä.
Valmista mansikkamousse pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää mousse vaniljakreemin päälle.
Koristele haluamillasi marjoilla ja nauti!
Inspiroidu
Piirakat
Piirakat
Piirakat