Esilämmitä uuni 180°C. Vuoraa muffinivuoat paperivuoilla.
Valmista kuppikakkutaikina vaahdottamalla voi, vaniljauute, sokeri ja ripaus suolaa kulhossa, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa.
Lisää munat yksi kerrallaan sekoittaen hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen.
Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda yhteen ja siivilöi jauhoseos taikinan joukkoon. Kääntele varovasti sekaisin.
Lisää maito ja sekoita niin, että ainekset juuri ja juuri sekoittuvat.
Jaa taikina muffinivuokiin (noin ¾ täyteen) ja paista noin 25 minuuttia (tai kunnes tikkuun ei jää enää taikinaa. Ota uunista ja anna jäähtyä täysin.
Valmista kuorrutus sulattamalla valkosuklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä.
Vatkaa kulhossa huoneenlämpöinen pehmeä voi, tomusokeri, tuorejuusto ja vaniljauute sileäksi massaksi (varmista, että kaikki ainekset ovat huoneenlämpöisiä).
Kääntele jäähtynyt valkosuklaa varovasti tuorejuustoseokseen, kunnes se on täysin sekoittunut.
Laita kuorrute pursotuspussiin ja pursota se jäähtyineiden kuppikakkujen päälle. Koristele rouhitulla valkosuklaalla.
Inspiroidu
Sämpylät ja leivät