Vatkaa yhteen huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen seokseen ja lisää kaakao.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (noin 30 x 40 cm).Paista uunissa:
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: 8 - 10 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 200 °C
Käännä kakku uudelle leivinpaperille, johon on ripoteltu sokeria. Vedä vanha leivinpaperi pois ja aseta pyyhe kakkulevyn päälle, jotta se ei kovetu. Jos levy kovettuu, sitä on vaikea rullata. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:n maitoa ja vatkaa noin 1 minuutti. Levitä kakkumousse torttulevylle. Älä levitä moussea aivan reunoille asti. Rullaa levy varovasti käyttäen apuna leivinpaperia. Kääri rulla leivinpaperiin ja laita kylmään vähintään tunniksi. Tarjoile viipaleina.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset