Vatkaa margariinia sähkövatkaimella korkeimmalla teholla noin 2 minuuttia, kunnes margariini muuttuu kuohkeaksi ja vaaleaksi.
Lisää tomusokeri vähitellen ja jatka vatkaamista vielä noin 2-3 minuutin ajan.
Sekoita joukkoon tuorejuusto varovasti puulastalla tai nuolijalla käännellen.
Mikäli kuorrute vaikuttaa hyvin pehmeältä, laita se jääkaappiin 30 minuutiksi, kunnes se on jähmettynyt tarpeeksi ja on koostumukseltaan helposti pursotettavaa.
Laita vegaaninen kuorrute pursotinpussiin ja koristele leivokset.
Suklaakuorrutteen saat sekoittamalla massaan 2-3 tl kaakaojauhetta (mielellään leivontakaakaota).
Vaniljakuorrutteen saat lisäämällä seokseen 2 tl Dr. Oetker vaniljasokeria yhdessä tomusokerin kanssa.
Sitruunakuorrutteen saat lisäämällä kuorrutteeseen pari tippaa Dr. Oetker sitruuna-aromia.
Inspiroidu
Leivontavinkit
Leivontavinkit