Vuoraa irtopohjavuoan (∅20cm) pohja leivinpaperilla. Jauha keksit hienoksi. Lisää sulatettu margariini, sekoita tasaiseksi ja painele vuokaan tiiviiksi pohjaksi. Nosta jääkaappiin.
Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna.
Kuumenna sitruunamehu, passionhedelmämehu ja vegegel kattilassa. Jatka kuumentamista, kunnes neste alkaa kirkastua.
Sekoita mehu tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana. Lisää keltaista geeliväriä tipoittain, kunnes väri on oikea. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta. Nosta jääkaappiin 2 tunniksi.
Vatkaa yhteen tuorejuusto, kreikkalainen jogurtti, sokeri ja vaniljatahna. Kuumenna vesi ja vegegel kattilassa. Sekoita vegegelseos vaniljatäytteen joukkoon. Kaada täyte varovasti passionhedelmätäytteen päälle. Tasoita pinta ja nosta jääkaappiin vielä 2 tunniksi.
Kuumenna 1 dl mehua ja vegegel kattilassa kiehuvaksi. Jatka kuumentamista, kunnes seos kirkastuu. Sekoita joukkoon loput mehusta ja kaada sitten vaniljatäytteen päälle. Nosta kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä yön yli tai vähintään tunnin ennen koristelua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut