Laita kookosmaitotölkki jääkaappiin yön yli. Vuoraa irtopohjavuoka (20cm) leivinpaperilla.
Laita kaikki kakkupohjan ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes massa on tasaista. Kaada massa irtopohjavuokaan ja painele pohja tasaiseksi lusikan avulla. Laita pohja jääkaapiin noin tunniksi.
Ota kookosmaito pois jääkaapista ja kaavi vain jähmettynyt osa käyttöön. Sekoita kova kookosmaito soija- tai kookosjogurtin kanssa ja lisää tomusokeri ja sitruunanmehu. Sekoita kattilassa Vegegel ja 2 dl kylmää vettä ja kuumenna seosta, kunnes se kirkastuu ja paksuuntuu. Ota kattila pois levyltä ja lisää joukkoon ensin 2 rkl jogurttiseosta ja sitten lisää seos jogurttin joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja laita se jääkaappiin.
Kuori raparperi ja pilko se noin 1 cm paksuisiksi paloiksi. Laita kattilaan raparperit, sokeri, sitruunanmehu ja vesi tai siirappi ja kuumenna noin 10 minuuttia keskilämmöllä. Sekoita toisessa kattilassa Vegegel ja vesi ja kuumenna seosta, kunnes se kirkastuu ja paksuuntuu. Lisää joukkoon ensin 1-2 rkl raparperikonmpottia ja sekoita sitten kompotin sekaan. Anna seoksen jäähtyä ja kaada sitten jogurttikerroksen päälle.
Laita kakku jääkaappiin minimissään 4 tunniksi, mieluusti yön yli. Irroita varovasti irtopohjavuoasta ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut