Sekoita pohjan ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
Painele pohja jälkiruokakulhoihin tai pieniin juustokakkumuotteihin. Laita jääkaappiin jäähtymään.
Laita liotetut cashew-pähkinät tehosekoittimeen ja sekoita täydellä teholla, kunnes massa on tasasista. Tämä voi viedä jonkin verran aikaa riippuen tehosekoittimesta.
Kun cashew-pähkinät ovat hienontuneet, lisää kookosmaito, vaahterasiirappi, sitruunamehu, kookosöljy sekä vaniljatahna. Sekoita jälleen tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi mukaan vadelmat ja sekoita vielä kerran.
Kaada juustokakun täyte jäähtyneiden pohjien päälle. Huolehdi, että jaat massan tasaisesti pohjien päälle. Laita pakastimeen jäähtymään 4 tunniksi tai yön yli.
Suklaakastike voidaan tehdä ennen tarjoilua ja säilyttää jääkaapissa jopa viikon ajan. Jos kastike muuttuu liian paksuksi, sitä voi pehmentää mikroaaltouunissa 30 sekunnin ajan. Suklaakastikkeen valmistusta varten kuumenna kookoskerma kattilassa matalalla lämmöllä, lähes kiehuvaksi. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Lisää tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljatahna ja sekoita, kunnes kaikki ainekset ovat liuenneet. Mikäli ainekset eivät näytä liukenevan, laita kattila takaisin liedelle ja kuumenna seosta matalalla lämmöllä ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Jätä kastike jäähtymään ja laita jääkaappiin, kunnes tarvitset tätä.
Remove the cheesecake from the freezer about 30 minutes before serving. Drizzle the chocolate sauce over the top of the cheesecake and finish with a raspberry!
Poista juustokakut pakastimesta noin 30 minuuttia ennen tarjoilua. Ripottele päälle suklaakastiketta ja koristele vielä tuoreilla vadelmilla!
Voit tehdä myös suklaakoristeita juustokakkujen päälle! Sulata pieni määrä jäljellä olevaa tummaa suklaata ja kaada sulanut suklaa leivinpaperilla vuoratun leivinpellin päälle. Levitä ja tasoita suklaa ja aseta jääkaappiin jäähtymään. Kun suklaa on jäähtynyt, riko siitä paloja ja lisää juustokakkujen päälle koristeeksi.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat