Pese ja kuivaa luumut raguuta varten. Puolita ne, poista kivet ja pilko sitten vielä neljänneksiin.
Karamellisoi sokeri kattilassa. Lisää luumut ja sekoita lyhyesti. Sekoita 2 rkl appelsiinimehua maissijauhojen kanssa tasaiseksi massaksi. Sekoita keskenään jäljellä oleva appelsiinimehu ja Amaretto ja anna hautua noin 5 minuuttia. Sekoita Amaretto-appelsiinimehun joukkoon maissijauhoseos ja keitä vielä minuutin verran.
Laita kikhernetölkin liemi kulhoon ja sekoita sähkövatkaimella tiiviiksi. Lisää sitten cream fix vähitellen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi ne kulhoon, jossa on soijamaito sekä vaniljasokeri. Kääntele vaahdotettu papuliemi joukkoon.
Lämmitä öljy pannulla ja paista pannukakut. Jos haluat, voit pitää pannukakut lämpimässä uunissa 100 °C.
Vatkaa kookoskerma. Pese sitruunamelissan oksat ja ravistele kuivaksi. Nypi lehdet. Asettele pannukakut lautasille ja lisää päälle raguu, kookoskerma ja sitruunamelissa.
Lisää 1 rkl kaakaojauhetta pannukakkutaikinaan, mikäli haluat suklaaversioita.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi