Esilämmitä vohvelirauta laittamalla se suurimmalle lämpösäädölle. Vatkaa sähkövatkaimella pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
Käännä vohvelirauta keskilämmölle ja voitele se molemmin puolin. Kaada jokaista vohvelia kohden noin 2-3 ruokalusikallista taikinaa vohveliraudalle ja paista kullanruskeiksi. Anna vohveleiden jäähtyä reivontaritilällä. Paista yhteensä neljä vohvelia.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään rahka, sokeri ja sitruunanmehu ja kääntele kermavaahdon joukkoon.
Laita yksi vohveli kakkulautaselle ja levitä päälle 1/4 täytteestä. Asettele päälle 1/3 mansikkasiivuista ja 1/4 vadelmista ja laita päälle vohveli samalla painaen kevyesti. Toista sama lopuille vohveleille. Levitä jäljelle jäänyt täyte kakun päälle ja koristele vadelmilla tai mansikoilla. Ripottele päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Laita kakku jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
Koristele kakku mintunlehdillä ja tomusokerilla ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi