Lämmitä uuni kiertoilmalla 190°C asteeseen.
Sulata valkosuklaa ja voi kattilassa, anna jäähtyä hieman.
Vatkaa munat, sokeri, ripaus suola, sitruunankuori ja vaniljatahna kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi. (VINKKI: varmista että saat irroitettua kaiken taikinan, sitruunankuorella on taipumus tarttua vispilään).
Siivilöi jauhot ja leivinjauhe taikinan joukkoon, sekoita. Lisää lopuksi valkosuklaa ja voi, sekoita hellästi nostellen.
Levitä taikina tasaisesti leivinpaperilla varustettuun uunivuokaan (n. 45x37cm).
Paista 9-11 minuuttia.
Anna jäähtyä hieman ja kumoa pohja sitten uudelle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.
Tulosta malli haluamastasi kirjaimesta (n. 16x23 cm) tai leikkaa ne itse paperista. Taikinasta riittää kahteen levyyn.
Kun pohja on hieman jäähtynyt, leikkaa terävällä veitsellä kaksi identtistä kirjainta.
Kuumenna uuni kiertoilmalla 100°C asteeseen.
Sekoita vesi ja marenkijauhepussin sisältö. Vatkaa käsivatkaimella ensin pienellä teholla, sitten suurella teholla 3 minuutin ajan. Seos on valmista, kun marenki on ilmavaa ja jäykkää. Jaa marenki 5 eri pieneen kulhoon ja värjää jokainen pastelliväreillä, kuten punaisella, oranssilla, vihreällä, sinisellä ja violetilla.
Siirrä marenkiseokset tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin pussin eri reunoille niin, että saat pursottaessa monivärisiä marenkeja.
Pursota erinäköisiä marenkeja leivinpaperilla vuoratulle uunipellile.
Paista marenkeja 60 minuuttia. Anna niiden jäähtyä ja säilytä suljetussa astiassa.
Värjää valkoinen sokerimassa 5 eri värillä ja muotoile 3-4 sateenkaarta.
Vatkaa Base for Buttercream -pussin sisältö yhdessä voin ja mascarpone-juuston kanssa käsivatkaimella täydellä teholla n. 4 minuutin ajan.
Jaa kreemi 5 astiaan ja värjää pastelliväreillä kuten punaisella, oranssilla, vihreällä, sinisellä ja violetilla. Laita eriväriset kreemit pursotinpussiin (eri laidoille marenkiseosten tavoin), jossa on iso pyöreäkärkinen tylla tai leikkaa pussin kärkeen pyöreä aukko.
Kakku on nyt valmis koottavaksi.
Siirrä toinen pohjista lautaselle ja pursota voikreemistä palloja kirjainten reunoille. Laita keskelle tuoreita vadelmia. Siirrä toinen pohja päälle ja pursota voikreemipalloja niin että ne peittävät koko pinnan.
Koristele kakku sateenkaarilla, marengeilla, Black & Gold -koristerakeilla sekä Dr. Oetker Unicorn Faces -koristeilla.
Tämän reseptin voikreemin määrä sopii A4-koon E-kirjaimeen. Jos päätät suurentaa kirjaimia, on myös voikreemin määrää lisättävä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut