Kuumenna uuni 175°C asteeseen. Vuoraa muffinipellin syvennykset muffinivuoilla tai aseta vuoat suoraan uunipellille. Sekoita öljy ja sokeri yhteen. Vatkaa joukkoon kananmunat. Lisää muut ainekset ja jatka vatkaamista minuutin ajan. Jaa taikina vuokiin. Älä täytä vuokia yli 2/3 vuoan tilavuudesta. Paista noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
Koverra muffinin keskiosaan pieni reikä ja täytä se koristerakeilla. Vatkaa pehmeä margariini kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja pursota ruusuke jokaiselle kuppikakulle.
Kauli valkoinen sokerimassa tomusokerin avulla ohueksi levyksi. Ota ympyrämuotilla paloja massasta tai leikkaa muodot terävällä veitsellä. Tee esimerkiksi yksisarvisia, pyrstötähtiä ja sateenkaaria. Viimeistele koristeet Dr. Oetker Unicorn -koristelugeeleillä. Anna koristeiden kuivahtaa hetki ja nosta kuppikakkujen päälle.
Saat kuppikakuista maidottomat käyttämällä maidotonta margariinia ja kauramaitoa.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake