Kuumenna uuni 200 ℃:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla (noin 35 x 35 cm).
Vatkaa kananmuna ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri yhteen. Kääntele voisula kevyesti munavaahtoon. Siivilöi jauhoseos vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Sekoita kevyesti käännellen.
Levitä taikina esivalmistellulle uunipellille ja paista noin 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
Mittaa mansikan makuinen kakkumousse ja 2,5 dl maitoa kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella 4 minuuttia kuohkeaksi vaahdoksi. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja toista sama vaniljan makuisella moussella. Pursota mousset raidoiksi pohjan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan
Valmista kuorrutteet pussin ohjeen mukaan. Levitä kuorrute kylmän moussen päälle. Asettele päälle koristeet. Anna kuorrutteen kovettua ja leikkaa paloiksi.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset