Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele voiseokseen. Kaada taikina irtopohjaiseen, halkaisijaltaan n. 24 cm irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
Kiehauta mangosose kattilassa. Lisää hillosokeri ja keltuainen kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen noin 5 minuuttia tai kunnes seos sakenee. Nosta kattila liedeltä. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia. Vatkaa joukkoon pieneksi kuutioitu voi.
Laita voi ja puolet sokerista kulhoon. Vatkaa tasaiseksi. Lisää tuorejuusto, loppu sokeri ja vaniljatahna. Vatkaa tasaiseksi.
Halkaise jäähtynyt kakku kolmeen osaan. Kostuta halutessasi kevyesti vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Levitä kakkupohjille tuorejuusto- ja mangotäytettä. Levitä kakun pinnalle ohut kerros tuorejuustotäytettä.
Kauli 500g valkoista sokerimassaa ohueksi levyksi. Nosta se kakun päälle. Siisti reunat. Värjää 250g valkoista sokerimassaa mustaksi mustalla geelivärillä. Väristä saat vahvemman lisäämällä joukkoon hieman kaakaojauhetta. Kauli mustasta sokerimassasta muutaman sentin levyinen nauha, joka ulottuu kakun ympäri. Kauli mustasta sokerimassasta ohut levy, ja muotoile se kakun lipaksi. Tee halutessasi keltaisesta sokerimassasta lyyra eli pieni ympyrä. Kiinnitä se sokerikuorrutteella.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut